Вече е по-лесно от всякога!

Резервираш и плащаш онлайн за годишен преглед на колата ти през Уили. Няма опашки, не губиш време, ти решаваш как да платиш. И всичко това на най-добрите цени за ГТП в България!

Виж повече
Резервирай сегатехнически прегледпрез Уили и платисамо 32.00 лв. ОФЕРТА

Как да резервираш годишен преглед през Уили?

Уили ще ти напомня за следващия годишен преглед

Вече няма шанс да пропуснеш следващия ГТП. Уили ще ти напомня достатъчно рано и достатъчно често спрямо твоите изисквания, за да не го изпуснеш и да не те глобят на пътя. Ти избираш как да бъдеш уведомен от Уили – със SMS, имейл, съобщение във Viber, нотификация на телефона ти.

Дори и да не ти предстои преглед скоро, достатъчно е само да се регистрираш в Уили и той ще ти напомни за следващия ГТП.

С кои пунктове работи Уили?

Уили избира своите приятели с пунктове за технически прегледи по над 30 критерия.
Внимателно преценява тяхната локация, работно време, цени и обслужване, за да ти предостави възможно най-добрата и професионална услуга в България.
Може да видиш всички приятелски пунктове на Уили, след като се регистрираш тук
Регистрирай се

Как работи резервационната система на Уили?

Всеки приятелски пункт за годишни прегледи ползва софтуера на Уили за резервация на ГТП. Той въвежда всички коли, които преминават преглед през пункта. Така не може да има застъпване на часове или да пристигнеш за твоя час и на пункта да има друга кола преди теб. Уили следи зорко за правилното ползване на резервационната система. При всеки проблем, обръщай се към Уили на help@whilli.com

Какви документи са нужни за ГТП?

За да минеш успешно годишен преглед на колата трябва да представиш на място:

• документ за самоличност (без значение дали ти си собственик на колата)
• малък и голям талон на автомобила
• полица “Гражданска отговорност“

Внимавай! Ако колата ти разполага с автомобилна газова уредба, вторият вид гориво трябва да бъде вписан в големия талон. И още, ако тя е монтирана преди 01.09.2014 г., не се изисква друг документ. Но ако е монтирана след 01.01.2015 г. трябва да носиш също протокол за пускане в експлоатация на АГУ от оторизиран сервиз.

Ами данъка? Не, вече не се предоставя бележка за платен данък. Всеки пункт прави автоматична проверка в съответната Община дали пътният данък за твоя автомобил е платен.