С картите на Уили си решаваш тооолкова много проблеми. Избери своето покритие и се наслаждавай на сигурното пътуване цяла една година.

За кого са предназначени картите на Уили?

Ако шофираш често, ако пътуваш на дълги разстояния по работа или за почивка, ако с автомобила си прекосяваш европейски страни, Уили картите са твоето решение!

С Уили картите ползваш пътна помощ навсякъде, по всяко време

Много важно е да знаеш, че във всяка от картите взимаш пътна помощ при всякакви събития – било то повреда или катастрофа.

Какво разбираме ние под пътна помощ?

Представи си, че си шофираш съвсем спокойно извън града. В 90% от случаите повредата не може да бъде предвидена. И така се случва ненадейно нещо с колата ти. Не можеш да продължиш пътуването си. Тогава имаш нужда от приятел. А ако няма такъв наблизо, ще се наложи да потърсиш пътна помощ.

И точно в този момент Уили е насреща. Той е твоят приятел, който е денонощно на разположение за теб. Ако повредата ти не може да бъде отстранена на място, той и неговите помощници ще те транспортират до сервиз. По което и време на денонощието да се случи. Където и в България да стане. А даже и в Европа!

Какво още получаваш с карта Уили?

Всички карти ти дават правото да ползваш подаване на ток и смяна на спукана гума колкото пъти ти се наложи в рамките на период от цяла една година.

Къде може да използваш безплатния ГТП с картите?

Уили има мрежа от приятелски пунктове за годишни прегледи в цялата страна. Всеки от тях ще може да ти направи безплатния преглед по картата. Безплатният преглед важи за карти СМАРТ и СУПЕР.

Какво ти дава ДРАЙВ картата?

ДРАЙВ картата е за тези шофьори, които с години посещават един и същи пункт за прегледи. Затова и Уили е подготвил карта без ГТП. Ако ти си един от тях, тя е перфектното решение да си осигуриш пълно покритие с услуги за помощ на пътя. С нея получаваш транспорт до сервиз, подаване на ток, смяна на спукана гума, транспорт до бензиностанция и безплатна правна помощ.

Какво ти дава СМАРТ картата?

Основната разлика с ДРАЙВ картата е годишният технически преглед. Със СМАРТ картата ще се чувстваш много по-умно, защото ти излиза по-евтино, спестяваш време и добавяш така или иначе задължителното ГТП. Добре е да знаеш, че средната цена на годишен преглед е 50 лв. А със СМАРТ карта си получаваш и пътната помощ – навсякъде и по всяко време. Изгодно, нали?

 

Какво ти дава СУПЕР картата?

С тази карта срещу само 12 лв. на месец добавяш още много услуги и покритие в европейски страни.

Освен пътна помощ в Европа ще получиш и застраховка при пътуване в чужбина.

В България ще можеш да избереш как да продължиш своето пътуване. Защото със СУПЕР картата Уили ще покрие твоя разход за такси, хотел, билети за автобус или заместващ автомобил.

Освен всичко, картата включва всички услуги на СМАРТ картата. Тоест взимаш покритие с годишен преглед и пътната помощ, а даже и надграждаш. Защото със СУПЕР картата може да ползваш и 100 км. безплатен пробег в желана от теб посока.